آراد برندینگ

اعتماد به توانایی هایم مرا تبدیل به یک ابرموفق کرد

زیانبارترین احساس پس از شکست، از دست دادن اعتماد به نفس و مشکوک شدن به توانایی و صلاحیت خویش است. باید بتوانید اعتماد هب نفس خود را در بدترین شرایط حفظ کنید. من با تجارت به این مهم دست یافتم و توانستم درآمدم را به چندین برابر افزایش دهم. در ادامه دوست دارم شما را با محصولات درجه یک خود آشنا کنم.

کندر نر خوراکی

انجام کارهای ساده یا حتی نشستن طولانی مدت می تواند باعث درد یا ناراحتی شدید شود.

درد عصبی می تواند زندگی فرد را تحت الشعاع قرار دهد و فعالیت های روزمره را به منبع درد و اضطراب تبدیل کند. 

زمین پوشیده از گیاهانی است که دارای خواص درمانی هستند.

کندر نر خوراکی از جمله این گیاهان است که از آن  برای تسکین درد عصبی بسیار استفاده می شود. 

کندر در طب سنتی چینی تجویز شده و علاوه بر تسکین درد و تورم، برای درمان بیماری های خون و التهاب تجویز می شود.

بسیاری از مردم با روغن‌های ضروری  برای تسکین درد عصبی به موفقیت دست پیدا می‌کنند که یکی از این روغن ها، روغن کندر است.

C:\Users\ara\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\logo (5) (28).jpg

اسانس گیاه پنیرک

برگ این گیاه حالت دندانه ای دارد و کمی هم خشن است.

دمنوش و اسانس گیاه پنیرک این گیاه دارای طعم مطبوعی است و با اکثر ذائقه ها متناسب می باشد.

بالاترین خواص ضد باکتری بودن این گیاه در داخل دانه ها و برگ آن قرار دارد.

گلهای این گیاه دارای درصد بالایی از موسیلاژ می باشد که در درمان سرفه بسیار موثر است و طریقه مصرف آن هم به این صورت می باشد که آنرا قبل از مصرف به مدت چند ساعت در داخل آب ولرم قرار می دهند و سپس آنرا صاف می کنند و مورد استفاده قرار می دهند.

برای گرفتن اسانس از این گیاه از دستگاهی به نام کلونجر استفاده می شود که اسانسی که به این طریق به دست می آید دارای خواص بیشتری نسبت به شربت و جوشانده عناب دارد.

C:\Users\ara\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\logo (5) (20).jpg

اسانس خوراکی طبیعی

اسانس گیری گیاهان به صورت خوراکی و غیرخوراکی و یا شیمیایی تولید و عرضه می شود اما باید دانست اسانس به چه صورت تولید می شود و نحوه عملکرد آن به چه صورتی می باشد.

اسانسها معمولا رنگ خاصی ندارند و شفاف می باشند ولی می توانند با در معرض قرار گرفتن در مجاورت اکسیژن یا همان هوا، به رنگ تیره تبدیل شود.

ویژگی بعدی اسانس خوراکی طبیعی این می باشد که به راحتی تقطیر می شوند و می توان آنها را از این طریق استخراج نمود.

نکته قابل توجه این می باشد که اسانس هیچ موقع از بین نمی روند بلکه در صورتی فاسد می شوند که اکسید شود یعنی در مجاور هوا بمانند.

اسانسها دارای فرمول ساختاری متفاوت می باشد و این به دلیل آن می باشد که عنصر سازنده هر کدام از اسانسها با یکدیگر متفاوت می باشد همچنین شیوه تولید و محیطی که اسانس در آن در حال استخراج می باشد نیز در ترکیبات شیمیایی آن موثر می باشد.

C:\Users\ara\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\logo (5) (25).jpg

.

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا