آشپزی

طرز تهیه کرپ لقمه گوشت

با مجله اینترنتی زنان 20 در یک مطلب تازه از آشپزی همراه باشید :

 

 

درست کردن کرپ لقمه گوشت,طرز درست کردن کرپ لقمه گوشت

طرز تهیه کرپ لقمه گوشت

 

مواد لازم برای تهیه کرپ :

 تخم مرغ2 عدد 
شیر  2/5 ليوان
 آرد1/5 ليوان 
 نمک1 قاشق چایخوری 
روغن1/4 ليوان

مواد لازم برای داخل کرپ گوشت :

 گوشت چرخ کرده200 گرم 
 قارچ150 گرم 
 فلفل دلمه ای کوچک1 عدد 
 پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
پیاز1 عدد
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا200 گرم

طرز تهيه کرپ گوشت :

تخم مرغ را با همزن بزنيد يكدست و كمی روشن شود بعد روغن و شير را اضافه كنيد و بعد آرد را كم كم اضافه كنيد به همراه نمک تا كاملا يكدست شود مخلوط كنيد و بعد دانه دانه آن را سرخ كنيد.

برای مواد داخلی هم ابتدا پياز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید سپس فلفل دلمه نگینی شده را اضافه کنید و تفت بدهید بعد از اینکه رنگ آن تغییر کرد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید بستگی به سلیقه تان دارد می توانید قارچ ها را ورقه ای یا نگینی خرد کنید.

در آخر در صورت تمایل رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید خوب پخته شوند. در آخر مواد را داخل کرپ ها بریزید و آن را رول کنید بعد از رول كردن كرپ ها را كنار هم بچينيد روی آن پنير بريزيد و چند دقيقه داخل فر بگذاريد كه پنيرها آب شوند.

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا