آشپزی
طرز تهیه سوپ زرشک
با مجله اینترنتی زنان 20 در یک مطلب تازه از آشپزی همراه باشید :
مواد لازم :
- سينه مرغ: 300 گرم
- جعفري خردشده: 150 گرم
- قارچ خردشده: 100 گرم
- رب گوجهفرنگي: دو قاشق سوپخوري
- آرد گندم: دو قاشق سوپخوري
- آبليمو: سه قاشق سوپخوري
- زرشك: 200 گرم
- پياز: يك عدد
- هويج: 100 گرم
- سيبزميني: 80 گرم
- روغن مايع: نصف پيمانه
- نمك و فلفل: به ميزان لازم

طرز تهيه سوپ زرشک :
1. پياز را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ ميكنيم.
2. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت ميدهيم.
3. آرد را هم مقداري با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت ميريزيم.
4. سپس هويج و سيبزميني را نگيني خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت ميپزيم.
5. بعد قارچ، نيمي از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجهفرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه كرده و با بقيه زرشك تزئين ميكنيم .
منبع : بیتوته
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.