دسر ، شیرینی ، مربا

طرز تهیه دسر کرم نسکافه

با مجله اینترنتی زنان 20 در یک مطلب تازه از دسر و شیرینی همراه باشید :

 

 

, طرز تهیه دسر کرم نسکافه

طرز تهیه دسر كرم نسكافه

 

م‍واد لازم برای كرم نسكافه :

 شير  

٤ پيمانه 

 

خامه صبحانه 

یک پيمانه 

 

شکر

١٢ قاشق غذاخوری 

 

پودر ژلاتين 

چهار قاشق

 

آب سرد

نصف پيمانه

 

نسكافه

دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه دسر كرم نسكافه:

شير و شكر و نسكافه را در ظرفی مناسب ريخته و روی حرارت ملايم قرار می دهيم تا فقط گرم شده و شكرها حل شوند. ژلاتين را روی آب سرد پاشيده و روی بخار آب كتری قرار می دهيم تا حل شود.

بعد آن را با شير مخلوط كرده، می گذاريم خنک شوند، در آخر خامه را اضافه كنید.

سپس مواد را در قالب مورد نظر ريخته و به مدت چهار ساعت در يخچال قرار می دهيم تا خودش را بگیرد.

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای دسر و شیرینی

مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

5/5 - (1 امتیاز)

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا