دسر ، شیرینی ، مربا

طرز تهیه فاج فندق

با مجله اینترنتی زنان 20 در یک مطلب تازه از دسر و شیرینی همراه باشید :

 

نحوه درست کردن فاج فندق,طرز درست کردن فاج فندق

طرز تهیه فاج فندق

مواد لازم برای تهیه فاج فندق :

شکلات تلخ یا شیری  400 گرم 
 شیر عسلی  400 گرم
فندق خام خرد شده   120 گرم
فندق اضافه   1/3 پیمانه

طرز تهیه فاج فندق :

فندق خام را روی سینی فر ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا تست شود، سپس پوست فندق ها را جدا کرده و خرد کنید.

قالب مربع 18 یا 20 سانتی متری را چرب کرده و کف و دیواره آن را با فویل بپوشانید، شکلات خرد شده و شیر عسلی را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شود و مواد کاملا گرم شود، سپس از شعله برداشته و 120 گرم فندق خرد شده را اضافه کرده و داخل قالب آماده ریخته و سطح آن را صاف کرده و 1/3 پیمانه فندق اضافه را روی آن ریخته و با دست کمی روی فندق ها را فشار دهید تا بچسبد، پس از کمی خنک شدن به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببند و با چاقوی تیزی مکعبی برش بزنید.

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای دسر و شیرینی

مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا