دسر ، شیرینی ، مربا

طرز تهیه گوشفیل

با مجله اینترنتی زنان 20 در یک مطلب تازه از دسر و شیرینی همراه باشید :

 

پخت گوشفیل, درست کردن گوشفیل

طرز تهیه گوشفیل

مواد لازم برای تهیه گوشفیل :

زرده ی تخم مرغ  2 عدد 
 شیر نصف لیوان دسته دار فرانسوی یا نصف پیمانه 
 بکینگ پودر  1 قاشق مربا خوری کاملا سر صاف
شربت بار یا عسل   1 قاشق غذاخوری
 روغن مایع 1 قاشق غذاخوری 
 آرد سفید به میزان لازم 

 

طرز تهیه گوشفیل :

ابتدا زرده و شربت بار و روغن را با هم مخلوط کنید و سپس شیر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

یک پیمانه آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، حالا هر بار یک قاشق آرد به آن اضافه کنید و مخلوط کنید، وقتی که خمیر شکل گرفت روی میز آرد بپاشید و خمیر را ورز بدهید تا زمانی زیر آن آرد بپاشید و ورز بدهید که خمیر به دستتان و میز نچسبد. مواظب باشید آرد زیادی به خورد آن ندهید، چون باعث سفت شدن گوشفیل می شود.

حالا یک خمیر تقریبا سفت داریم خمیر را در نایلون بگذارید و 2 ساعت استراحت می دهیم.

بعد از 2 ساعت خواهید دید که خمیر نرم و لطیفی دارید.

از خمیر گلوله ای کوچک اندازه گردو بردارید و با وردنه صاف کنید من به صورت بیضی صاف کردم. تا جایی که لازم است آن را نازک کنید وسط آن را جمع کنید و فشار بدهید و با چاقو به دو قسمت برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. گوشفیل باید در روغن داغن شناور باشد.

گوشفیل را برای سی چهل ثانیه در شربت ولرم قرار بدهید و در صافی بگذارید تا شربت اضافی از آن ها خارج شود. نحوه درست کردن شربت در مقاله های قبل آموزش داده شده است.

نکته برای تهیه گوشفیل:

روغن گوشفیل را با حرارت متوسط بگذارید داغ شود و حرارت را زیاد نکنید.

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای دسر و شیرینی

مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب
دکمه بازگشت به بالا