آموزش مرحله به مرحله تاس کباب
با مجله اینترنتی زنان 20 در یک مطلب تازه از آشپزی همراه باشید :
وبسایت دونفره – نسترن کوهی: تاس کباب از اون غذاهاییه که وقتی توی خونه درست می کنید عطر و بوش همه جا میپیچه. آدم حسابی گرسنه میشه و دلش میخواد غذا زودتر حاضر بشه تا همه دور هم جمع بشن و غذا بخورن.
به نظر من تاس کباب رو باید روز بعد از اینکه رفتید خرید واسه خونه درست کنید که همه ی موادش تر و تازه باشه. چون راز خوشمزه شدن تاس کباب اینه که گوشتش تازه باشه، سیب زمینی هاش از زیادی موندن جونه نزده باشه و گوجه و پیازش پلاسیده نباشه.
مواد لازم برای تهیه تاس کباب
- گوشت بدون استخوان 200 گرم
- سیب زمینی متوسط 2 عدد
- هویج 2 عدد
- پیاز 3 عدد
- گوجه فرنگی 3 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
- آب گوجه فرنگی 2 پیمانه
- آلو خورشتی 10 تا دونه
- زردچوبه 1 قاشق چایی خوری
- پودر لیمو عمانی یا پر لیمو عمانی: به میزان لازم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
مراحل تهیه تاس کباب
1. سیب زمینی، هویج، گوجه و پیاز ها رو پوست رفته و به صورت حلقه ای خرد کنید.
2. داخل قابلمه مقدار خیلی کمی روغن بریزید و اجازه بدید روغن کمی داغ بشه، بعد قابلمه رو از روی حرارت بردارید و گوشت ها رو کف قابلمه بچینید.
3. همه پیازهای حلقه ای شده رو روی گوشت ها بچینید تا کاملا روی اونها با پیاز پوشیده بشه.
4. بعد مقداری از نمک، فلفل و زرد چوبه روی پیاز ها بپاشید، کمی پودر لیمو عمانی یا سماق هم روی پیازها بریزید.
5. یک لایه گوجه روی پیاز ها بچینید.
6. یک لایه سیب زمینی بچینید. مجدادا کمی نمک، فلفل، زردچوبه و لیمو عمانی روی مواد بپاشید.
7. بعد آلو ها رو به قابلمه اضافه کنید. با توجه به ذائقتون می تونید میزان آلو رو کم تر یا بیشتر کنید. از آلوی خیلی ترش استفاده نکنید و اگه آلوها خیلی ترش بود میزان اون رو زیاد نکنید. اگه آلوها خیلی خشک بود یک ربع قبل از مصرف اونها رو در مقداری آّب خیس کنید و بعد در آبکش بریزید.
8. در نهایت هویج های خرد شده رو هم به قابلمه اضافه کنید.
9. مقدار خیلی کمی روغن در یک ماهیتابه کوچیک بریزید و رب گوجه رو در اون تفت بدید تا خوش رنگ بشه.
10. برای تهیه آب گوجه فرنگی می تونید گوجه ها رو در آبمیوه گیری بریزید، یا اونها رو در مخلوط کن بریزید و بعد از صافی رد کنید. همچنین آب گوجه رو به صورت آماده هم می تونید از سوپر مارکت ها تهیه کنید. آب گوجه رو به رب های داخل ماهیتابه اضافه کنید و اونها رو هم بزنید تا به خوبی مخلوط بشن.
11 حالا مخلوط آب گوجه و رب گوجه رو به قابلمه اضافه کنید. قابلمه رو روی حرارت زیاد بذارید تا جوش بیاد، بعد حرارت رو کم کنید تا تاس کباب کاملا بپزه و آب اون تبخیر بشه.
12. تاس کباب رو در ظرف کشیده و با سبزی تازه و نون یا پلو نوش جان کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.