آشپزی
طرز تهیه آش گردو
مواد لازم:
نخود و لوبیا سفید پخته 200 گرم
پیاز 2 عدد
اسفناج خرد شده 300 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
بلغور 350 گرم
گردو نگینی شده نصف پیمانه
کشک 400 گرم
آب به میزان لازم
دنبه یک تکه کوچک
طرز تهیه:
نخود و لوبیا را با مقداری آب، نمک، ادویه و دنبه می گذاریم تا بپزد . در اواسط پخت، بلغور شسته شده و پیاز نگینی را به حبوبات اضافه می کنیم تا بپزد و با حرارت ملایم جا بیفتد . در اواخر پخت اسفناج های خرد شده را همراه گردو نگینی اضافه می کنیم. در آخر کشک را آرام آرام به آش اضافه می کنیم و کمی که بهم زدیم شعله را خاموش می کنیم.
نوش جان