کسب و کار الکترونیک در حوزه رب مرا ثروتمند کرد
کسب و کار الکترونیک در حوزه رب مرا ثروتمند کرد
شاید برایان جالب باشد از یک ایده شروع شد وقتی که داشتم برای مصرف خانگی خودم رب گوجه درست می کردم همسرم گفت میتوانیم از طریق رب گوجه کسب و کار اره بیندازیم همین یک جمله در من انگیزه ای روشن کرد که توانستم از طریق آن به ثروت برسم در این مقاله به انواع رب اشاره شده است که شما هم می توانید از طریق آنها به رویاهایتان دست پیدا کنید.
رب گوجه
رب های بسته بندی موجود در بازار در قوطی ها با وزن های مختلف یافت می شود رب گوجه 100 گرمی به دلیل اینکه مقدار کمی دارد برای مصرف مناسب تر است، زیرا قبل از اینکه بخواهد کپک بزند یا از بین برود تمام می شود اما رب گوجه خانگی با وزن های بالاتر صرفه اقتصادی بیشتری دارند. از رب گوجه نه تنها در انواع غذا ها بلکه در انواع ترشی جات نیز استفاده می شود.
برای اکثر خانواده های پر جمعیت رب گوجه شیشه ای پیشنهاد می شود زیرا هم مقدار بالاتری دارد و هم صرفه اقتصادی اش بیشتر است. بهتر است رب گوجه فرنگی را در ظرف های شیشه ای نگهداری کنیم، زیرا استفاده از قوطی های فلزی سبب می شود تا پس از مدتی سمومی که تولید می کند را به رب منتقل کند و روند از بین رفتن رب را سریع کند. پس هنگامی که رب را در قوطی های فلزی خریداری کردیم برای مصرف آنها را به شیشه های مخصوص منتقل کنیم.
رب گوجه خانگی
در اکثر رستوران ها و اکثر فست فودی ها از رب گوجه خانگی یک کیلویی استفاده می شود، زیرا در این مکان ها روزانه حجم زیادی از این خوراکی مصرف می شود و به صرفه تر است که از مدل های یک کیلیویی آن خریداری شود.
همچنین این رب گوجه طعم بسیار ترش مانند و خوشمزه ای به غذا ها می دهد و کسانی که از آن استفاده می کنند بر این باور هستند که این رب گوجه از نظر کیفیت می تواند با رب گوجه طبی رقابت کند.
اکثر غذا های ایرانی با رب گوجه فرنگی درست و تهیه می شوند و کیفیت آن رب، کیفیت آن غذا را تضمین می کند، یعنی اگر کیفیت رب مصرفی که در زمان تهیه غذا مصرف می شود بالا باشد باعث می شود کیفیت آن غذا هم خوب شود و غذا طعم لذیذی بگیرد.
رب میوه
همانطور که می دانید خرید فروش رب میوه از طریق وبسایت مجموعه ما انجام می شود که با سفارش بصورت آنلاین می توانید بدون واسطه دریافت کنید رب میوه محصول پختن میوه های مختلف بوده و با دارا بودن خاصیت میوه تازه می تواند از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
رب از میوه مرغوب تولید می شود و با گذشت زمان و تبخیر شدن آن از حجم آن کاسته می شود که نسبت به حجم میوه طبیعی بسیار کمتر بوده و کارایی مناسب در نگه داشتن آن در فصولی که میوه در دسترس نیست می توان از ویژگی آن استفاه نمود.
میوه های مختلفی به این روش تولید می شوند معروفترین آن رب اناز و رب گوجه می باشد و محصولاتی مانند لیمو عمانی، زرشک، آلوچه، نارنج، ازگیل، آلبالو، الوجنگلی، بهار نارنج، تمشک، غوره، زغال اخته، آلو شابلون، نسترن کوهی، توت فرنگی، سیب ترش، به و میوه گل نسترن می باشد که هر کدام دارای یک ویتامین خاص بوده و با دارا بودن خاصیت میوه در فصلی از سال می توان مصرف نمود.