طرز تهیه فاج فندق
با مجله اینترنتی زنان 20 در یک مطلب تازه از دسر و شیرینی همراه باشید :
طرز تهیه فاج فندق
مواد لازم برای تهیه فاج فندق :
شکلات تلخ یا شیری | 400 گرم |
شیر عسلی | 400 گرم |
فندق خام خرد شده | 120 گرم |
فندق اضافه | 1/3 پیمانه |
طرز تهیه فاج فندق :
فندق خام را روی سینی فر ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا تست شود، سپس پوست فندق ها را جدا کرده و خرد کنید.
قالب مربع 18 یا 20 سانتی متری را چرب کرده و کف و دیواره آن را با فویل بپوشانید، شکلات خرد شده و شیر عسلی را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شود و مواد کاملا گرم شود، سپس از شعله برداشته و 120 گرم فندق خرد شده را اضافه کرده و داخل قالب آماده ریخته و سطح آن را صاف کرده و 1/3 پیمانه فندق اضافه را روی آن ریخته و با دست کمی روی فندق ها را فشار دهید تا بچسبد، پس از کمی خنک شدن به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببند و با چاقوی تیزی مکعبی برش بزنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای دسر و شیرینی
مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.