آشپزی
طرز تهیه سوپ زرشک
با مجله اینترنتی زنان 20 در یک مطلب تازه از آشپزی همراه باشید :
مواد لازم :
- سینه مرغ: 300 گرم
- جعفری خردشده: 150 گرم
- قارچ خردشده: 100 گرم
- رب گوجهفرنگی: دو قاشق سوپخوری
- آرد گندم: دو قاشق سوپخوری
- آبلیمو: سه قاشق سوپخوری
- زرشک: 200 گرم
- پیاز: یک عدد
- هویج: 100 گرم
- سیبزمینی: 80 گرم
- روغن مایع: نصف پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ زرشک :
1. پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم.
2. مرغ را ریز خرد کرده و داخل پیاز ریخته و تفت میدهیم.
3. آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده داخل آن آب مرغ یا گوشت میریزیم.
4. سپس هویج و سیبزمینی را نگینی خرد کرده و داخل آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت میپزیم.
5. بعد قارچ، نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجهفرنگی را داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک تزئین میکنیم .
منبع : بیتوته
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.