آشپزی

طرز تهیه سوپ زرشک

با مجله اینترنتی زنان 20 در یک مطلب تازه از آشپزی همراه باشید :

 

مواد لازم :

  • سینه مرغ: 300 گرم
  • جعفری خردشده: 150 گرم
  • قارچ خردشده: 100 گرم
  • رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق سوپخوری
  • آرد گندم: دو قاشق سوپخوری
  • آبلیمو: سه قاشق سوپخوری
  • زرشک: 200 گرم
  • پیاز: یک عدد
  • هویج: 100 گرم
  • سیب‌زمینی: 80 گرم
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ زرشک

 

طرز تهیه سوپ زرشک :

1. پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ می‌‌کنیم.

2. مرغ را ریز خرد کرده و داخل پیاز ریخته و تفت می‌‌دهیم.

3. آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده داخل آن آب مرغ یا گوشت می‌ریزیم.

4. سپس هویج و سیب‌زمینی را نگینی خرد کرده و داخل آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت می‌‌پزیم.

5. بعد قارچ، نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک تزئین می‌کنیم .

منبع : بیتوته

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا