طرز تهیه ی خورش ترشه سماق مازندرانی
با مجله اینترنتی زنان 20 در یک مطلب تازه از آشپزی همراه باشید :
طرز پخت خورشت ترشه سماق
خورش ترشه سماق مازندرانی از خورشت های ترش و خوشمزه ی شمالی است. اگر علاقه به غذاهای ترش دارید به شما پیشنهاد می کنم.
طرز تهیه خورشت ترشه سماق مازندرانی :
مواد لازم خورش ترشه سماق برای حدودا 4 نفر :
سینه مرغ
3 عدد
* سبزی خورشتی یا سبزی شمالی
500 گرم
پیاز بزرگ
1 عدد
لوبیا قرمز
1 فنجان
آبغوره
1 فنجان
سماق
5 قاشق غذاخوری
غوره
1 فنجان
سیر
4 حبه
نمک و فلفل
به مقدار لازم
زردچوبه
به مقدار لازم
* سبزی این خورشت سبزی مرغ ترش شمالی است اما در صورتی که در دسترس نباشد از سبزی قرمه استفاده کنید.
طرز تهیه ی ترشه سماق:
مرغ ها را با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید. لوبیا قرمزهای خیس خورده را با مقداری آب نیم پز کنید و آب آن را دور بریزید. سپس پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید. مرغ ها را به آن اضافه کنید و تفت بدهید زمانی که مرغ ها کمی طلایی شدند. در همین حین سبزی ها را با مقداری روغن تفت بدهید. سیرهای رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. اکنون سماق اضافه کنید و کمی تفت بدهید. مراقب باشید نسوزند.
سبزی های تفت داده شده را به آن اضافه کنید. و لوبیای نیم پز شده را به همراه غوره و آبغوره اضافه کنید. چاشنی این خورشت آبغوره است. اگر غوره ندارید میزان آبغوره را کمی بیشتر کنید.
نمک را به آن اضافه کنید و آب بریزید و پس از جوشیدن شعله را کم کنید. تا خورشت با حرارت کم بپزد و جا بیفتد و روغن بیاندازد.
برنج را دم کنید و به همراه خورشت ترشه سماق و سالاد میل کنید.
طرز تهیه خورش ترشه سماق مازندرانی
نکاتی برای تهیه ی خورشت ترشه سماق :
• سبزی این خورشت همانند خورشت قورمه سبزی شامل (تره 150 گرم تره + 150 گرم جعفری + 100 گرم گشنیز + 50 گرم اسفناج + 50 گرم شنبلیله) است، البته اصل این غذا با سبزی معروف شمال ( سبزی مرغ ترش ) تهیه می شود ولی اگر در دسترس ندارید از ترکیب سبزی های بالا استفاده کنید.
• از سماق بیش از اندازه استفاده نکنید زیرا خورشت شما را تلخ می کند.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.