طرز تهیه سمبوسه هندی
با مجله اینترنتی زنان 20 در یک مطلب تازه از آشپزی همراه باشید :
سمبوسه هندی مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما میتوانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید.
مواد لازم میانی
- 
- روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
 
 
- 
- میخک: ۶ الی ۷ عدد
 
 
- 
- تخم خردل: یک قاشق سوپ خوری
 
 
- 
- زیره (پودر شده): ۲ قاشق چای خوری
 
 
- 
- فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
 
 
- 
- تخم گشنیز: یک قاشق سوپ خوری
 
 
- 
- زنجبیل (پودر شده): یک برش کوچک
 
 
- 
- زردچوبه: یک قاشق چای خوری
 
 
- 
- چوب دارچین: یک عدد
 
 
- 
- سیر (ریز خرد شده): ۴ حبه
 
 
- 
- فلفل قرمز (خشک شده): ۳ عدد
 
 
- 
- پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
 
 
- 
- هویج (نگینی خرد شده): ۲ عدد
 
 
- 
- سیب زمینی پخته (نگینی خرد شده): ۳ عدد
 
 
- 
- لیمو: یک عدد
 
 
- 
- نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه
 
 
- 
- آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
 
 
- 
- نمک: به مقدار لازم
 
 
- 
- روغن: به مقدار لازم
 
 

مواد لازم خمیر
- 
- آرد: یک کیلوگرم
 
 
- 
- نمک: ۲ قاشق چای خوری
 
 
- 
- آب: به مقدار لازم
 
 
طرز تهیه
ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و چاشنیها را در آن تفت دهید تا عطر و بوی آنها بلند شود.
سیر و فلفل قرمز خشک و خرد شده را در روغن تفت دهید.
پیاز، هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی، آب لیمو ترش، نمک و آرد را اضافه کرده تفت دهید.
ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید، چوب دارچین و میخکها را از مواد جدا کنید.
برای تهیه خمیر، مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت سفت بودن خمیر کمی آب بیفزایید.
خمیر را ورز داده و سپس گلولههایی به اندازه گردو از آن جدا کنید.
گلولههای خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید و به شکل قیف در آورید (مثلثی شکل).

سپس مخلوط مواد میانی را روی هر یک از آنها قرار داده و لبهها را روی هم بگذارید.
سمبوسهها را در روغن داغ سرخ کنید و سپس سرو نمایید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





