طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو
با مجله اینترنتی زنان 20 در یک مطلب تازه از آشپزی همراه باشید :
طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو
مواد لازم برای دیپ ذرت و هالوپینو :
ژامبون گوشت دودی
4 ورق
کنسرو ذرت
3 قوطی
فلفل هالوپینو خرد شده
2 عدد
خامه
نصف پیمانه
پنیر پارمسان
1/4 پیمانه
نمک و فلفل
به میزان لازم
پنیر خامه ای
200 گرم
پیازخرد شده
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو :
تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه گنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
ذرت، هالوپینو، خامه و پنیر پارمسان را درون ظرف بریزید، نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود، خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید و مجدد هم بزنید.
در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا پنیر آب شود در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه بپزید و سپس نوش جان کنید.
این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیاز سرو کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.