آشپزی

طرز تهیه میگو پلو

با مجله اینترنتی زنان 20 در یک مطلب تازه از آشپزی همراه باشید :

 

 درست کردن میگو پلو, طرز پخت میگو پلو

طرز تهیه میگو پلو

طرز تهیه میگو پلو :

ابتدا همه میگوها را با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی و پودر سیر مزه دار کنید. به مدت 1 ساعت به آن استراحت بدهید.

سپس داخل یک تابه 1 عدد پیاز درشت را تفت بدهید وقتی طلایی شد و کرانچی مانند شد به آن 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه کنید و وقتی یکدست شد زیر آن را خاموش کنید.

داخل یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و میگوهای مزه دار شده را بریزید و خوب تفت بدهید و دوباره به آن زعفران اضافه کنید و وقتی خوب سرخ شدند با پیازهای سرخ شده مخلوط کنید. و به آن زرشک اضافه کنید و وقتی یک تفت خیلی کم که خورد زیر آن را خاموش کنید. سپس برنج آبکش شده را دم کنید و بعد از دم کشیدن داخل دیس بریزید و و روی آن را از مواد حاضر شده و برنج زعفرانی و جعفری خرد شده بریزید و سرو کنید.

گردآوری: بخش آشپزی

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

5/5 - (1 امتیاز)
تبلیغات
دکمه بازگشت به بالا