آشپزی

طرز تهیه قارچ کاراملی

با مجله اینترنتی زنان 20 در یک مطلب تازه از آشپزی همراه باشید :

 

درست کردن قارچ کاراملی, نحوه درست کردن قارچ کاراملی

طرز تهیه قارچ کاراملی

مواد لازم برای قارچ کاراملی :

قارچ
500 گرم

 

 سس سویا
یک چهارم پیمانه 

 

 سرکه بالزامیک یا سرکه خرما
 یک چهارم پیمانه 

 

 نمک و فلفل
کمی 

 

 عسل یا دوشاب
یک قاشق غذاخوری 

 

روغن زیتون
به مقدار لازم

 

سیر
2 حبه

 

پودر نشاسته
یک قاشق مرباخوری
 

 طرز تهیه قارچ کاراملی :

سس سویا و سرکه بالزامیک یا سرکه خرما و کمی نمک و فلفل و عسل یا دوشاب را با هم مخلوط کنید. قارچ های شسته و خشک کرده را داخل آن بریزید و زیر و رو کنید. دو‌ دقیقه بماند داخل آن کافی است.

حالا داخل تابه روغن زیتون را با دو عدد سیر رنده شده بریزید و قبل از اینکه رنگ سیر تغییر کند، قارچ ها را با همان سس داخل آن بریزید و اجازه بدهید تفت بخورند و هرز گاهی هم بزنید تا طلایی شوند. حرارت را کم نکنید چون قارچ ها آب می اندازند. با حرارت تند قارچ ها نرم می شوند و سس غلظت می گیرد.

پودر نشاسته ( هر نشاسته ای که باشد ) را با آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید و در انتها روی قارچ ها بریزید و هم بزنید تا سس قارچ ها غلطت بگیرد. روی آن سبزی خرد شده به دلخواه بپاشید.

این قارچ کاراملی با سس آن برای استیک و خوراک های گوشتی و مرغ مناسب است. حبه سیرها را ‌می شود از درازا دو نصف کرد و استفاده کرد. عسل یا شهد همراه با سس سویا به آن رنگ قشنگ کاراملی می دهد. بجای سس سویا از سس ورچستر هم می شود استفاده کرد.

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

5/5 - (1 امتیاز)
تبلیغات
دکمه بازگشت به بالا